Print Language - Sprache - Taal mandag, 15-07-2024
DK Camp
Bovbjerg Camping
Indhold
Pladsinfo
Bovbjerg Camping
Juelsgårdvej 13
Ferring
7620 Lemvig
Tlf +4529882231
Mail til pladsen
Åben: 12.03. - 24.10.
LON 8° 7‘ 32,2320'
LAT 56° 31‘ 41,1240'
Kort
Ruteplan
Temaer

Seværdigheder

BOVBJERG CAMPING ligger lige nord for den lille by Ferring, hvor Jens Søndergård museet ligger helt ude på kanten af klinten. Ferring kirke, som er fra 1100 tallet, er kendt for sine kalkmalerier og hvide stakitter på kirkegården. Til oplysning om egnen findes her et mini-geologisk museum, og en del kunsthåndværkere holder til i Ferring og omegn.

PICT0497.JPG

Syd for byen ligger BOVBJERG Fyr fra 1877 med en usædvanlig velbevaret gravhøj fra bronzealderen ved siden af. På toppen af den 42 meter høje klint kan man nyde udsigten og solnedgangen over det smukke Vesterhav og samtidig indånde:

NORDEUROPAS RENESTE LUFT

637-sev-2.jpg

Har man lyst til at udforske egnen lidt nærmere, hvad enten det foregår i bil eller på cykel, har vi mange turforslag vi kan anbefale. En tur til den store skov - Klosterheden, her er der gode muligheder for at finde svampe, eller en tur til Thyborøn, og se det spændende sneglehus, Thyborøn-fæstningen er et imponerende bunkersmuseum og i Jyllandsakvariet, har man har lov til at klappe fiskene. Et besøg til Kystcentret i Thyborøn er også en mulighed. Her kan man bl.a. opleve, hvordan bølgerne i Vesterhavet opstår. Eller tag til Bøvlingbjerg, og se hvordan store oksehorn bliver til teskeer. Det er også her, du kan opleve Rom, Paris og Victoria Station på en formiddag, eller se det nu fredede Ramme dige - et forsvarsværk fra år 600-1000.

Lemvig_havn.jpg

Af indkøbsmuligheder kan vi anbefale Lemvig, en dejlig handels og fiskeriby, som bl.a. er kendt fra tegneserien "Livets Gang i Lidenlund". Især kirken er let genkendelig med sin løgkubbel. Her er hyggelige gågader, Hjemstavnsmuseum, Maritim museum, et specielt museum For Religiøst Kunst, spændende bjergbane, bowling, tennis, en 18 huls golfbane og så er der Planetstien, en sti om vort solsystem i størrelsesforholdet 1 : 1 milliard.

VÆRD AT KØRE EFTER:
SOMMERLAND VEST
HJERL HEDE
VANDLANDE I SKIVE OG HOLSTEBRO
ST. GEORGE STRANDINGSMUSEUM
NØRRE VOSBORG HERREGÅRD
SKÆRUM MØLLE TEGLVÆRKSMUSEUM


Copyright ©  Bovbjerg Camping  2024  /  bc@bovbjergcamping.dk  /  +4529882231  
Links