Print Language - Sprache - Taal mandag, 15-07-2024
DK Camp
Bovbjerg Camping
Indhold
Pladsinfo
Bovbjerg Camping
Juelsgårdvej 13
Ferring
7620 Lemvig
Tlf +4529882231
Mail til pladsen
Åben: 12.03. - 24.10.
LON 8° 7‘ 32,2320'
LAT 56° 31‘ 41,1240'
Kort
Ruteplan
Temaer

Aktiviteter

Minigolf.JPG

På BOVBJERG CAMPING er der mange muligheder for at blive underholdt. Du kan spille minigolf, bordtennis, pool, basketball, pétanque og fodbold.

Desuden er der på vor legeplads, som er mærket af vind og vejr,  trampoliner, vippe, gynger, legehuse, sandkasse, balanceredskaber, klatrevæg, svævebane og hoppepude.

Trampoliner_og_hoppepude.JPG


Ved vort populære lille pool-anlæg findes et soppebassin for de mindste og et lidt større bassin på ca. 150cm dybde for de større. Dette er et godt alternativ til det salte og til tider oprørte vesterhav. Desuden er der havestole, borde og solsenge til de trætte forældre og de solglade sommergæster. Poolen er åbent, hvis vejret tillader det og så er det gratis at benytte den.

PT ude af drift grundet tekniske problemer.To_paraglidere.JPG

For de mere adrenalinsøgende er Bovbjerg også et tilløbsstykke for paragliding. De op til 42 meter høje klinter lader de stærke vinde kravle op ad sig, således at kraftige opadgående vinde skabes. Dette giver de ideele betingelser for paragliding og således også for svævemodelflyvning.

Fisker_og_spr_jt.JPG

BOVBJERG er kendt for sit kystfiskeri, hele året kan her fanges fladfisk, torsk, og havørred. Eller oplev den fantastiske stemning når der er makreleventyr. Der er der også mulighed for sø- eller åfiskeri, samt gode put-and-take søer.
Hvis du ikke selv ønsker af fange fisken, er her i omegnen ligeså gode muligheder for at købe friskfanget fisk.

strand_og_bademadrasser.JPG

BOVBJERG Klint ligger fantastisk flot i forhold til Vesterhavet, som indbyder til mange gode aktiviteter, såsom badeliv, solbadning, gå ture langs stranden og finde rav. Eller gå en tur op ad den 244 trins lange trappe op til BOVBJERG fyr, hvor fra man har en vid udsigt over havet og området, og hvor man kan se ikke færre end 18 kirker.

Copyright ©  Bovbjerg Camping  2024  /  bc@bovbjergcamping.dk  /  +4529882231  
Links